Lövsättra Snickeri AB

Silja 3 1150x400

Vi utför allt inom specialsnickeri

VI UTFÖR ALLT inom specialsnickeri i hela Stockholmsregionen. Det kan vara allt från specialbyggda kök, träinredning till hem, företag och butiker, badrumsinredning, specialdesignade möbler i form av bokhyllor, garderober och andra möbler, till mindre föremål som luckor, socklar, dörrar och fönster. Då vi har ett stort nätverk av andra hantverkare erbjuder vi även helhetslösningar.

DU KAN ALLTID lita på att våra uppdrag utförs fackmannamässigt och enligt alla regelverk. Kontakta oss gärna för mer information.

Unikt och skräddarsytt

INGET PROJEKT ÄR det andra likt. Alla har olika preferenser och behov. I en tid när mycket är likriktat, inom design och inredning precis som inom många andra områden, är ett sätt att sticka ut att gå emot strömmen och välja en exklusiv produkt med personlig prägel.

MED OSS VID din sida står du aldrig ensam. Vi är duktiga på att lyssna på kundens visioner och tankar, samtidigt som vi kan bidra med värdefulla kunskaper kring stilhistoria, material och design. I vissa fall är det viktigt att ett föremål passar in i en viss miljö, i andra fall ska produkten fylla en viss funktion. Men det allra viktigaste är att produkten passar dig och dina förutsättningar. Oavsett om du har en tydlig vision eller inte riktigt vet vad du är ute efter, så kan vi tillsammans skapa något unikt.

Från idé till verklighet

FÖR ATT EN VISION ska realiseras krävs tydlighet. Det börjar med att du har en idé eller ett önskemål. Vi lyssnar och tar till oss av dina tankar, varpå vi presenterar en offert baserad på vad vi behöver för att verkställa din idé. Därefter skriver vi ett avtal där alla delar formuleras tydligt och klart. Överenskommelsen är mycket viktig och en förutsättning för att du ska känna dig trygg i vad du får. Genom hela processen är vi lyhörda och värdesätter dina åsikter och funderingar, från det första samtalet till färdig produkt.

Kontakt

Lövsättra Snickeri AB

Sandkilsvägen 11-13
184 42 Åkersberga

Gustaf: +46 704 98 87 03
Johan: +46 735 80 64 52

Fax: +46 8 540 200 30

Logo 180

 

Meddela oss gärna!
Please prove you are human!