Lövsättra Snickeri AB

Lövsättra Snickeri AB grundades 2003 av Gustaf Lüning och Johan Erlandsson. Idag består företaget av 8 kunniga snickare. Sedan 10 år tillbaka finns vår välutrustade verkstad i Åkersberga, strax norr om Stockholm. Vi utför all form av specialsnickeri i hela huvudstadsregionen åt företag, arkitekter, byggmästare och privatpersoner. Våra egna designer är ritade av snickarmästare Gustaf Lüning.

Kännetecken

Vi är ett litet företag. Det innebär att vi lätt kan anpassa oss och snabbt ställa om från ett projekt till ett annat. Flexibilitet och effektivitet är två av våra ledord. Vi har inga problem att tänka utanför ramarna och tar oss gärna an utmanande uppdrag där vi verkligen får sätta våra kunskaper på prov.

Alla våra specialsnickare och möbelsnickare är traditionellt utbildade och hämtar inspiration ur en etablerad hantverkstradition. Samtidigt ligger vi i framkant när det gäller modern teknik. Vi är nyfikna på utvecklingen och snabba med att testa nya innovationer och arbetssätt. Kort sagt håller vi oss uppdaterade inom alla branschens områden, vare sig det gäller tekniska lösningar eller trender.

Professionalitet och yrkeskunnande genomsyrar hela vår verksamhet. Vi har lång erfarenhet av möbelsnickeri, byggnadssnickeri och finsnickeri. Vår expertis gör det möjligt att skapa unika föremål som präglas av kvalitet och personlighet. Givetvis strävar vi efter att alltid leverera de allra bästa produkter. Bara när du som kund blir nöjd har vi lyckats.

Hållbart i dubbel bemärkelse

Miljön betyder mycket för oss. Vår filosofi är att det bästa alternativet alltid är det som är bäst för naturen. På Lövsättra är vi ekologiskt medvetna, både när det gäller materialval och arbetssätt. Vi använder särskilt utvalda träslag, miljövänliga färger, grön el och hållbara resurser.

Väljer du ett specialbeställt snickeriarbete framtaget från grunden bidrar du inte till slit och släng-samhället. Genom oss får du ett miljöanpassat och hållbart alternativ. Vi erbjuder beständiga produkter som designas, tillverkas och monteras med syftet att hålla länge. Det tjänar både du och naturen på.

Följ oss på Facebook

 

Gustav

Gustaf Lüning
Ägare och VD

Johan

Johan Erlandsson
Ägare

silhuett 230x288

Nicklas Nilsson
Möbelsnickare

Maria

Maria Zakrisson
Möbelsnickare, CNC-specialist

Carlos

Carlos
Lackerare, ytbehandling

Kontakt

Lövsättra Snickeri AB

Sandkilsvägen 11-13
184 42 Åkersberga

Gustaf: +46 704 98 87 03
Johan: +46 735 80 64 52

Fax: +46 8 540 200 30

Logo 180

 

Meddela oss gärna!
Please prove you are human!