Lövsättra Snickeri AB

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Kök i privatbostad, Tynningö
Möbler till terminalen på Silja Line
Informationsdisk, Xenter, Botkyrka
Trappa i privatbostad, Tynningö

VARMT VÄLKOMMEN TILL Lövsättra Snickeri, det hållbara snickeriet. Vi utför all sorts specialsnickeri i hela Stockholmsregionen. Enligt dina önskemål utformar vi särskilt anpassade lösningar, med utgångspunkt i en etablerad hantverkstradition och med hjälp av den senaste tekniken. Med lång erfarenhet av branschen kan vi bidra med professionell yrkeskunskap och garantera ett föredömligt resultat. Våra utbildade och auktoriserade snickare är tillmötesgående och värdesätter personlig service. På Lövsättra värnar vi om natur och miljö, och vi arbetar medvetet och hållbart.

DRÖMMER DU OM något stilrent, originellt eller rustikt, inspirerat av en särskild epok eller helt nytänkande? Nästan ingenting är omöjligt, om du frågar oss. Vårt arbete utförs omsorgsfullt och med känsla för stil och material.

VI HAR ÖGA för både detaljer och helhetsbilden, och kunskap om vad som fungerar bäst ur estetisk, hantverksmässig och funktionell synvinkel. Tack vare vår kärlek till olika träslag och vår specialkompetens kan du känna dig trygg i att anlita oss. Vi skapar smidiga, exklusiva och unika lösningar av högsta kvalitet.

OAVSETT OM DU önskar träinredning i mindre skala, en specialtillverkad möbel eller en dörr med personlig design, eller om det gäller mer omfattande bygg- och inredningsprojekt – tveka inte att kontakta oss för ett första samtal. Välkommen att dela dina idéer med oss, så ska vi göra vårt allra bästa för att förverkliga dem.

Kontakt

Lövsättra Snickeri AB

Sandkilsvägen 11-13
184 42 Åkersberga

Gustaf: +46 704 98 87 03
Johan: +46 735 80 64 52

Fax: +46 8 540 200 30

Logo 180

 

Meddela oss gärna!